052868 - Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend. - Foto's & Kaarten

Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.

Fotonummer["052868"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1935
FotograafNN
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.
Datum

052868 - Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag