052868 - Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend. - Foto's & Kaarten

Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.

Fotonummer["052868"]
PlaatsTilburg
FotograafNN
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.
Datum["1935"]

052868 - Sportver. Volt, afd. gymnastiek en atletiek rond 1935. Zijn de dames rechts met witte blouses van Volt? Of die met de zwarte kleding ook ? Hoewel die dragen niet het stropdasje. Beide soorten kleding kwamen voor bij Volt. Locatie onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag