038956 - Volt. Zuid. Chemische Afdeling. Chemisch Laboratorium. In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart 1959 brak brand uit in een van de laboratorium tafels waaronder zich in een kastje kleine hoeveelheden wasbenzine en petroleum bevonden. Rechtsboven ziet men een microscoop die nog juist is blijven hangen op de verkoolde overblijfselen van de laboratoriumtafel. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Chemische Afdeling. Chemisch Laboratorium. In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart 1959 brak brand uit in een van de laboratorium tafels waaronder zich in een kastje kleine hoeveelheden wasbenzine en petroleum bevonden. Rechtsboven ziet men een microscoop die nog juist is blijven hangen op de verkoolde overblijfselen van de laboratoriumtafel.

Fotonummer["038956"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf05-03-1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Chemische Afdeling. Chemisch Laboratorium. In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart 1959 brak brand uit in een van de laboratorium tafels waaronder zich in een kastje kleine hoeveelheden wasbenzine en petroleum bevonden. Rechtsboven ziet men een microscoop die nog juist is blijven hangen op de verkoolde overblijfselen van de laboratoriumtafel.
AnnotatieVoltcontact maart 1959.
Datum

038956 - Volt. Zuid. Chemische Afdeling. Chemisch Laboratorium. In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart 1959 brak brand uit in een van de laboratorium tafels waaronder zich in een kastje kleine hoeveelheden wasbenzine en petroleum bevonden. Rechtsboven ziet men een microscoop die nog juist is blijven hangen op de verkoolde overblijfselen van de laboratoriumtafel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag