91839 - Het centrum van Wagenberg omstreeks 1900 met links de tegenwoordige Brouwerijstraat en rechts de Parallelweg, Zicht op de Dorpstraat. Op de voorgrond staat "Logement De Roskam" van Van Alphen van waaruit de omnibus (postkoets) tweemaal daags naar Breda vertrok. Gelijk aan foto 91825, maar iets gekleurd. - Foto's & Kaarten

Het centrum van Wagenberg omstreeks 1900 met links de tegenwoordige Brouwerijstraat en rechts de Parallelweg, Zicht op de Dorpstraat. Op de voorgrond staat "Logement De Roskam" van Van Alphen van waaruit de omnibus (postkoets) tweemaal daags naar Breda vertrok. Gelijk aan foto 91825, maar iets gekleurd.

Fotonummer["91839"]
PlaatsWagenberg
Straat["Dorpsstraat"]
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHet centrum van Wagenberg omstreeks 1900 met links de tegenwoordige Brouwerijstraat en rechts de Parallelweg, Zicht op de Dorpstraat. Op de voorgrond staat "Logement De Roskam" van Van Alphen van waaruit de omnibus (postkoets) tweemaal daags naar Breda vertrok. Gelijk aan foto 91825, maar iets gekleurd.
Datum

91839 - Het centrum van Wagenberg omstreeks 1900 met links de tegenwoordige Brouwerijstraat en rechts de Parallelweg, Zicht op de Dorpstraat.  Op de voorgrond staat "Logement De Roskam"  van Van Alphen van waaruit de omnibus (postkoets) tweemaal daags naar Breda vertrok. Gelijk aan foto 91825, maar iets gekleurd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag