039469 - Volt. Zuid. Technische Afdelingen, Tekenkamer. De Gereedschap tekenkamer omstreeks 1955. Deze was gevestigd op het bordes van de gereedschapmakerij in gebouw M op complex Zuid. Achter de glaswand op de achtergrond was het tekeningenarchief. De gereedschap makerij was gevestigd in de noordzijde van gebouw M te zuid. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Technische Afdelingen, Tekenkamer. De Gereedschap tekenkamer omstreeks 1955. Deze was gevestigd op het bordes van de gereedschapmakerij in gebouw M op complex Zuid. Achter de glaswand op de achtergrond was het tekeningenarchief. De gereedschap makerij was gevestigd in de noordzijde van gebouw M te zuid.

Fotonummer["039469"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1955
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Technische Afdelingen, Tekenkamer. De Gereedschap tekenkamer omstreeks 1955. Deze was gevestigd op het bordes van de gereedschapmakerij in gebouw M op complex Zuid. Achter de glaswand op de achtergrond was het tekeningenarchief. De gereedschap makerij was gevestigd in de noordzijde van gebouw M te zuid.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo p. 40.
Datum

039469 - Volt. Zuid. Technische Afdelingen, Tekenkamer. De Gereedschap tekenkamer omstreeks 1955. Deze was gevestigd op het bordes van de gereedschapmakerij in gebouw M op complex Zuid. Achter de glaswand op de achtergrond was het tekeningenarchief. De gereedschap makerij was gevestigd in de noordzijde van gebouw M te zuid.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag