007226 - Brief.Een van de vele folio´s waarop Pels Rijcken samenvattingen van de processen-verbaal bewaarde. Dit is het uittreksel van proces-verbaalnummer 16, opgenomen op 25 augustus 1900, waarin Van Isterdaal verhoord. Links (in potlood) opmerkingen van Pels Rijcken zelf: ´Wordt de kerk s avonds van binnen gesloten? met een sleutel, ja. - Foto's & Kaarten

Brief.Een van de vele folio´s waarop Pels Rijcken samenvattingen van de processen-verbaal bewaarde. Dit is het uittreksel van proces-verbaalnummer 16, opgenomen op 25 augustus 1900, waarin Van Isterdaal verhoord. Links (in potlood) opmerkingen van Pels Rijcken zelf: ´Wordt de kerk s avonds van binnen gesloten? met een sleutel, ja.

Fotonummer["007226"]
PlaatsBreda
Datering vanaf25-08-1900
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBrief.Een van de vele folio´s waarop Pels Rijcken samenvattingen van de processen-verbaal bewaarde. Dit is het uittreksel van proces-verbaalnummer 16, opgenomen op 25 augustus 1900, waarin Van Isterdaal verhoord. Links (in potlood) opmerkingen van Pels Rijcken zelf: ´Wordt de kerk s avonds van binnen gesloten? met een sleutel, ja.
AnnotatieMoordhoek, p. 104
Datum

007226 - Brief.Een van de vele folio´s waarop Pels Rijcken samenvattingen van de processen-verbaal bewaarde. Dit is het uittreksel van proces-verbaalnummer 16, opgenomen op 25 augustus 1900, waarin Van Isterdaal verhoord. Links (in potlood) opmerkingen van Pels Rijcken zelf: ´Wordt de kerk s avonds van binnen gesloten? met een sleutel, ja.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag