602103 - Corrie van Meerendonk, geboren op 21 augustus 1902 te Tilburg als Cornelia Johanna Francisca van Meerendonk. Corrie was de oudste dochter van fotograaf Frans van Meerendonk en Henrica M.A. Spijkers. Corrie was onderwijzers van beroep en woonde samen met haar jongere zuster Annie van Meerendonk, eveneens onderwijzeres. Corrie overleed op 5 augustus 1980 te Tilburg. - Foto's & Kaarten

Corrie van Meerendonk, geboren op 21 augustus 1902 te Tilburg als Cornelia Johanna Francisca van Meerendonk. Corrie was de oudste dochter van fotograaf Frans van Meerendonk en Henrica M.A. Spijkers. Corrie was onderwijzers van beroep en woonde samen met haar jongere zuster Annie van Meerendonk, eveneens onderwijzeres. Corrie overleed op 5 augustus 1980 te Tilburg.

Fotonummer["602103"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
FotograafF. van Meerendonk, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCorrie van Meerendonk, geboren op 21 augustus 1902 te Tilburg als Cornelia Johanna Francisca van Meerendonk. Corrie was de oudste dochter van fotograaf Frans van Meerendonk en Henrica M.A. Spijkers. Corrie was onderwijzers van beroep en woonde samen met haar jongere zuster Annie van Meerendonk, eveneens onderwijzeres. Corrie overleed op 5 augustus 1980 te Tilburg.
Datum

602103 - Corrie van Meerendonk, geboren op 21 augustus 1902 te Tilburg als Cornelia Johanna Francisca van Meerendonk. Corrie was de oudste dochter van fotograaf Frans van Meerendonk en Henrica M.A. Spijkers. Corrie was onderwijzers van beroep en woonde samen met haar jongere zuster Annie van Meerendonk, eveneens onderwijzeres. Corrie overleed op 5 augustus 1980 te Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag