045562 - Personeel van de firma Van Besouw rond 1900 gefotografeerd ter gelegenheid van de opvoering van een toneelstuk in zaal Rerum Novarum. Vijfde van links Frans Tra, geboren in 1859, meesterknecht bij Van Besouw, derde van rechts Jan Adams, geboren in 1861. Verder staan op de foto onder andere Kees Leenaerts, Bart van Miert en Bart Luijten. De kleine jongen (tweede van rechts) is Piet Tra, geboren in 1888, zoon van voornoemde Frans. De romeinse soldaat geheel rechts is Dorus Couwenberg. - Foto's & Kaarten

Personeel van de firma Van Besouw rond 1900 gefotografeerd ter gelegenheid van de opvoering van een toneelstuk in zaal Rerum Novarum. Vijfde van links Frans Tra, geboren in 1859, meesterknecht bij Van Besouw, derde van rechts Jan Adams, geboren in 1861. Verder staan op de foto onder andere Kees Leenaerts, Bart van Miert en Bart Luijten. De kleine jongen (tweede van rechts) is Piet Tra, geboren in 1888, zoon van voornoemde Frans. De romeinse soldaat geheel rechts is Dorus Couwenberg.

Fotonummer["045562"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1900
HerkomstCollectie W. Couwenberg, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel van de firma Van Besouw rond 1900 gefotografeerd ter gelegenheid van de opvoering van een toneelstuk in zaal Rerum Novarum. Vijfde van links Frans Tra, geboren in 1859, meesterknecht bij Van Besouw, derde van rechts Jan Adams, geboren in 1861. Verder staan op de foto onder andere Kees Leenaerts, Bart van Miert en Bart Luijten. De kleine jongen (tweede van rechts) is Piet Tra, geboren in 1888, zoon van voornoemde Frans. De romeinse soldaat geheel rechts is Dorus Couwenberg.
Datum

045562 - Personeel van de firma Van Besouw rond 1900 gefotografeerd ter gelegenheid van de opvoering van een toneelstuk in zaal Rerum Novarum. Vijfde van links Frans Tra, geboren in 1859, meesterknecht bij Van Besouw, derde van rechts Jan Adams, geboren in 1861. Verder staan op de foto onder andere Kees Leenaerts, Bart van Miert en Bart Luijten. De kleine jongen (tweede van rechts) is Piet Tra, geboren in 1888, zoon van voornoemde Frans. De romeinse soldaat geheel rechts is Dorus Couwenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag