601755 - Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt.Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Fien van Eijck overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Dit dubbelportret van Fien van Eijck werd gemaakt door haar zwager Piet van der Schoot, fotograaf aan de Zomerstraat te Tilburg. Hiervoor werden twee verschillende opnamen van Fien vakkundig aan elkaar geretoucheerd tot één portret. - Foto's & Kaarten

Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt.Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Fien van Eijck overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Dit dubbelportret van Fien van Eijck werd gemaakt door haar zwager Piet van der Schoot, fotograaf aan de Zomerstraat te Tilburg. Hiervoor werden twee verschillende opnamen van Fien vakkundig aan elkaar geretoucheerd tot één portret.

Fotonummer["601755"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1935
FotograafSchoot, Piet van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJosephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt.Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Fien van Eijck overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Dit dubbelportret van Fien van Eijck werd gemaakt door haar zwager Piet van der Schoot, fotograaf aan de Zomerstraat te Tilburg. Hiervoor werden twee verschillende opnamen van Fien vakkundig aan elkaar geretoucheerd tot één portret.
Datum

601755 - Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt.Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Fien van Eijck overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Dit dubbelportret van Fien van Eijck werd gemaakt door haar zwager Piet van der Schoot, fotograaf aan de Zomerstraat te Tilburg. Hiervoor werden twee verschillende opnamen van Fien vakkundig aan elkaar geretoucheerd tot één portret.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag