654548 - Cultuur. Doedelzakband "de Scotjes". Ze zijn op weg naar een fotoshoot bij de nog in aanbouw zijnde Schouwburg. Een aantal van deze foto's zijn opgenomen in het jubileumboek '50 jaar Dutch Pipes and Drums' (2003). Ook in de collectie van Regionaal Archief Tilburg. Achterzijde (Oude) Markt met de Heikese kerk Begin van de doorbraak van Zomerstraat/Bredase Weg voor de aanleg van de Schouwburgring. - Foto's & Kaarten

Cultuur. Doedelzakband "de Scotjes". Ze zijn op weg naar een fotoshoot bij de nog in aanbouw zijnde Schouwburg. Een aantal van deze foto's zijn opgenomen in het jubileumboek '50 jaar Dutch Pipes and Drums' (2003). Ook in de collectie van Regionaal Archief Tilburg. Achterzijde (Oude) Markt met de Heikese kerk Begin van de doorbraak van Zomerstraat/Bredase Weg voor de aanleg van de Schouwburgring.

Fotonummer["654548"]
PlaatsTilburg
Straat["Schouwburgring","Zomerstraat","Oude Markt"]
Datering vanaf1960
FotograafSchmidlin, Tilburg
OmschrijvingCultuur. Doedelzakband "de Scotjes". Ze zijn op weg naar een fotoshoot bij de nog in aanbouw zijnde Schouwburg. Een aantal van deze foto's zijn opgenomen in het jubileumboek '50 jaar Dutch Pipes and Drums' (2003). Ook in de collectie van Regionaal Archief Tilburg. Achterzijde (Oude) Markt met de Heikese kerk Begin van de doorbraak van Zomerstraat/Bredase Weg voor de aanleg van de Schouwburgring.
Datum

654548 - Cultuur. Doedelzakband "de Scotjes". Ze zijn op weg naar een fotoshoot bij de nog in aanbouw zijnde Schouwburg. Een aantal van deze foto's zijn opgenomen in het jubileumboek '50 jaar Dutch Pipes and Drums' (2003). Ook in de collectie van Regionaal Archief Tilburg. 

Achterzijde (Oude) Markt met de Heikese kerk
Begin van de doorbraak van Zomerstraat/Bredase Weg voor de aanleg van de Schouwburgring.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag