081962 - Rijen, kampstraat. Sloop van woningen in de voormalige Kampstraat, in de volksmond 'Siedlung' (nu villawijk Attalanta). Deze woningen werden in het begin de oorlog door de Duitsers gebouwd voor personeel van de vliegbasis. De muren waren ca. 60 cm dik. Het plafond was voorzien van een dikke betonlaag om eventuele schermwerking te voorkomen. Foto waarschijnlijk genomen eind tachtiger, begin negentiger jaren. - Foto's & Kaarten

Rijen, kampstraat. Sloop van woningen in de voormalige Kampstraat, in de volksmond 'Siedlung' (nu villawijk Attalanta). Deze woningen werden in het begin de oorlog door de Duitsers gebouwd voor personeel van de vliegbasis. De muren waren ca. 60 cm dik. Het plafond was voorzien van een dikke betonlaag om eventuele schermwerking te voorkomen. Foto waarschijnlijk genomen eind tachtiger, begin negentiger jaren.

Fotonummer["081962"]
PlaatsRijen
Straat["Kampstraat"]
Datering vanaf10-03-1976
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingRijen, kampstraat. Sloop van woningen in de voormalige Kampstraat, in de volksmond 'Siedlung' (nu villawijk Attalanta). Deze woningen werden in het begin de oorlog door de Duitsers gebouwd voor personeel van de vliegbasis. De muren waren ca. 60 cm dik. Het plafond was voorzien van een dikke betonlaag om eventuele schermwerking te voorkomen. Foto waarschijnlijk genomen eind tachtiger, begin negentiger jaren.
Datum

081962 - Rijen, kampstraat. Sloop van woningen in de voormalige Kampstraat, in de volksmond 'Siedlung' (nu villawijk Attalanta). Deze woningen werden in het begin de oorlog door de Duitsers gebouwd voor personeel van de vliegbasis. De muren waren ca. 60 cm dik. Het plafond was voorzien van een dikke betonlaag om eventuele schermwerking te voorkomen. Foto waarschijnlijk genomen eind tachtiger, begin negentiger jaren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag