067817 - Elisabethziekenhuis. PIJPENBUNDELS in het St. Elisabethziekenhuis, kunstwerk als markering van de lifthallen I en II op alle voor publiek toegankelijke verdiepingen. Kunstenaar: Bernard OLSTHOORN (geb. 1949 Den Haag). Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. PIJPENBUNDELS in het St. Elisabethziekenhuis, kunstwerk als markering van de lifthallen I en II op alle voor publiek toegankelijke verdiepingen. Kunstenaar: Bernard OLSTHOORN (geb. 1949 Den Haag). Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.

Fotonummer["067817"]
PlaatsTilburg
Straat["Hilvarenbeekseweg"]
Datering vanaf1982
FotograafPaul van de Sande, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. PIJPENBUNDELS in het St. Elisabethziekenhuis, kunstwerk als markering van de lifthallen I en II op alle voor publiek toegankelijke verdiepingen. Kunstenaar: Bernard OLSTHOORN (geb. 1949 Den Haag). Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.
AnnotatieOns Elisabeth in beeld,beeldverhaal over 185 jaar Stichting St. Elisabeth te Tilburg, pag. 43
Huisnummer60
Datum

067817 - Elisabethziekenhuis. PIJPENBUNDELS in het St. Elisabethziekenhuis, kunstwerk als markering van de lifthallen I en II op alle voor publiek toegankelijke verdiepingen. Kunstenaar: Bernard OLSTHOORN (geb. 1949 Den Haag).

Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag