010241 - De voormalige Zomerstraat, nu Heuvelstraat, tussen de Nieuwlandstraat en de Pauluskerk (rechts achter de bomen). Helemaal rechts bakkerij 'de Oude Ster' op de hoek van de Nieuwlandstraat. Het huis, dat dateerde uit 1624, is gesloopt in 1914. Links de meubelzaak van de firma Van de Pas en daarnaast het woonhuis van J.A.A. de Beer, wollenstoffenfabrikant. - Foto's & Kaarten

De voormalige Zomerstraat, nu Heuvelstraat, tussen de Nieuwlandstraat en de Pauluskerk (rechts achter de bomen). Helemaal rechts bakkerij 'de Oude Ster' op de hoek van de Nieuwlandstraat. Het huis, dat dateerde uit 1624, is gesloopt in 1914. Links de meubelzaak van de firma Van de Pas en daarnaast het woonhuis van J.A.A. de Beer, wollenstoffenfabrikant.

Fotonummer["010241"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe voormalige Zomerstraat, nu Heuvelstraat, tussen de Nieuwlandstraat en de Pauluskerk (rechts achter de bomen). Helemaal rechts bakkerij 'de Oude Ster' op de hoek van de Nieuwlandstraat. Het huis, dat dateerde uit 1624, is gesloopt in 1914. Links de meubelzaak van de firma Van de Pas en daarnaast het woonhuis van J.A.A. de Beer, wollenstoffenfabrikant.
Datum

010241 - De voormalige Zomerstraat, nu Heuvelstraat, tussen de Nieuwlandstraat en de Pauluskerk (rechts achter de bomen). Helemaal rechts bakkerij 'de Oude Ster' op de hoek van de Nieuwlandstraat. Het huis, dat dateerde uit 1624, is gesloopt in 1914. Links de meubelzaak van de firma Van de Pas en daarnaast het woonhuis van J.A.A. de Beer, wollenstoffenfabrikant.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag