047341 - De nieuwe burgemeester, G.L. Elsen, werd ingehaald door afgevaardigden van alle Goirlese verenigingen en scholen. Op de foto de scholieren van de St. Thomasschool o.l.v. frater Bernulfus gefotografeerd op de Tilburgseweg. Voorts, bakker De Jong (met kar) Kees en Huub Hoogendoorn, Huub Zilverberg, Willie v.d. Pol, Jan Scholten, Janus v.d. Wouw, Berrie van Ostaden, Wim Mallens met het portret van prins Bernard, Edie Brok, Kees van Kuyk en de Citroën van dokter Van Iersel. - Foto's & Kaarten

De nieuwe burgemeester, G.L. Elsen, werd ingehaald door afgevaardigden van alle Goirlese verenigingen en scholen. Op de foto de scholieren van de St. Thomasschool o.l.v. frater Bernulfus gefotografeerd op de Tilburgseweg. Voorts, bakker De Jong (met kar) Kees en Huub Hoogendoorn, Huub Zilverberg, Willie v.d. Pol, Jan Scholten, Janus v.d. Wouw, Berrie van Ostaden, Wim Mallens met het portret van prins Bernard, Edie Brok, Kees van Kuyk en de Citroën van dokter Van Iersel.

Fotonummer["047341"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1953
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe nieuwe burgemeester, G.L. Elsen, werd ingehaald door afgevaardigden van alle Goirlese verenigingen en scholen. Op de foto de scholieren van de St. Thomasschool o.l.v. frater Bernulfus gefotografeerd op de Tilburgseweg. Voorts, bakker De Jong (met kar) Kees en Huub Hoogendoorn, Huub Zilverberg, Willie v.d. Pol, Jan Scholten, Janus v.d. Wouw, Berrie van Ostaden, Wim Mallens met het portret van prins Bernard, Edie Brok, Kees van Kuyk en de Citroën van dokter Van Iersel.
Datum

047341 - De nieuwe burgemeester, G.L. Elsen, werd ingehaald door afgevaardigden van alle Goirlese verenigingen en scholen. Op de foto de scholieren van de St. Thomasschool o.l.v. frater Bernulfus gefotografeerd op de Tilburgseweg.  Voorts, bakker De Jong (met kar) Kees en Huub Hoogendoorn, Huub Zilverberg, Willie v.d. Pol, Jan Scholten, Janus v.d. Wouw, Berrie van Ostaden, Wim Mallens met het portret van prins Bernard, Edie Brok, Kees van Kuyk en de Citroën van dokter Van Iersel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag