600971 - Catharina Gerardina (Dien) Hoek werd geboren te Tilburg op 28 oktober 1899 als dochter van Theodorus Hoek uit Bergharen en Catharina Petronella van Beijsterveldt uit Gilze. Haar ouder trouwden in Gilze. Dien Hoek trad in zijn de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Tilburg. - Foto's & Kaarten

Catharina Gerardina (Dien) Hoek werd geboren te Tilburg op 28 oktober 1899 als dochter van Theodorus Hoek uit Bergharen en Catharina Petronella van Beijsterveldt uit Gilze. Haar ouder trouwden in Gilze. Dien Hoek trad in zijn de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Tilburg.

Fotonummer["600971"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCatharina Gerardina (Dien) Hoek werd geboren te Tilburg op 28 oktober 1899 als dochter van Theodorus Hoek uit Bergharen en Catharina Petronella van Beijsterveldt uit Gilze. Haar ouder trouwden in Gilze. Dien Hoek trad in zijn de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Tilburg.
Datum

600971 - Catharina Gerardina (Dien) Hoek werd geboren te Tilburg op 28 oktober 1899 als dochter van Theodorus Hoek uit Bergharen en Catharina Petronella van Beijsterveldt uit Gilze. Haar ouder trouwden in Gilze. Dien Hoek trad in zijn de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag