602007 - De achterzijde van de fotostudio en het atelier van hoffotograaf Leo van Beurden, gezien vanuit het pand Willem II-straat 39. Op deze plaats stond eerst een koetshuis dat behoorde bij het pand aan de Willem II-straat en grensde aan de Wolstraat. Het koetshuis werd in 1937-1938 gesloopt en vervangen door een nieuw atelier/fotostudio. Architect Jos Bedaux was de ontwerper van dit pand. De voorzijde met hoofdingang grensde aan de Wolstraat, later Telexstraat. - Foto's & Kaarten

De achterzijde van de fotostudio en het atelier van hoffotograaf Leo van Beurden, gezien vanuit het pand Willem II-straat 39. Op deze plaats stond eerst een koetshuis dat behoorde bij het pand aan de Willem II-straat en grensde aan de Wolstraat. Het koetshuis werd in 1937-1938 gesloopt en vervangen door een nieuw atelier/fotostudio. Architect Jos Bedaux was de ontwerper van dit pand. De voorzijde met hoofdingang grensde aan de Wolstraat, later Telexstraat.

Fotonummer["602007"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1938
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe achterzijde van de fotostudio en het atelier van hoffotograaf Leo van Beurden, gezien vanuit het pand Willem II-straat 39. Op deze plaats stond eerst een koetshuis dat behoorde bij het pand aan de Willem II-straat en grensde aan de Wolstraat. Het koetshuis werd in 1937-1938 gesloopt en vervangen door een nieuw atelier/fotostudio. Architect Jos Bedaux was de ontwerper van dit pand. De voorzijde met hoofdingang grensde aan de Wolstraat, later Telexstraat.
Datum

602007 - De achterzijde van de fotostudio en het atelier van hoffotograaf Leo van Beurden, gezien vanuit het pand Willem II-straat 39.  Op deze plaats stond eerst een koetshuis dat behoorde bij het pand aan de Willem II-straat en grensde aan de Wolstraat. Het koetshuis werd in 1937-1938 gesloopt en vervangen door een nieuw atelier/fotostudio. Architect Jos Bedaux was de ontwerper van dit pand. De voorzijde met hoofdingang grensde aan de Wolstraat, later Telexstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag