030819 - De Rugdijk op de hoek van het niet meer bestaande deel van de Pater Dondersstraat, iets ten oosten van de kerk. Deze straat maakt thans deel uit van De Schans. In deze boerderij woonde de familie Robben, zij waren wollenstoffenwevers. Zoon Frits Robben was een amateurfotograaf en onderwijzer. Zijn foto's zijn opgenomen in het archief en de beeldbank onder 1738 Foto's Robben. - Foto's & Kaarten

De Rugdijk op de hoek van het niet meer bestaande deel van de Pater Dondersstraat, iets ten oosten van de kerk. Deze straat maakt thans deel uit van De Schans. In deze boerderij woonde de familie Robben, zij waren wollenstoffenwevers. Zoon Frits Robben was een amateurfotograaf en onderwijzer. Zijn foto's zijn opgenomen in het archief en de beeldbank onder 1738 Foto's Robben.

Fotonummer["030819"]
PlaatsTilburg
Straat["De Schans","Rugdijk","Pater Dondersstraat"]
Datering vanaf19-06-1965
FotograafPublieke Werken
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Rugdijk op de hoek van het niet meer bestaande deel van de Pater Dondersstraat, iets ten oosten van de kerk. Deze straat maakt thans deel uit van De Schans. In deze boerderij woonde de familie Robben, zij waren wollenstoffenwevers. Zoon Frits Robben was een amateurfotograaf en onderwijzer. Zijn foto's zijn opgenomen in het archief en de beeldbank onder 1738 Foto's Robben.
Datum

030819 - De Rugdijk op de hoek van het niet meer bestaande deel van de Pater Dondersstraat, iets ten oosten van de kerk. Deze straat maakt thans deel uit van De Schans.

In deze boerderij woonde de familie Robben, zij waren wollenstoffenwevers. Zoon Frits Robben was een amateurfotograaf en onderwijzer. Zijn foto's zijn opgenomen in het archief en de beeldbank onder 1738 Foto's Robben.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag