051845 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school. Jubileum. De heer A. Raats, directeur van de Ambachtsschool - en Industrieschool te Tilburg vierde op 1 juli j.l. zijn 25 jarig jubileum. Op de foto de jubilaris temidden van zijn familie, leraren en genodigden voor de Ambachtsschool. - Foto's & Kaarten

Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school. Jubileum. De heer A. Raats, directeur van de Ambachtsschool - en Industrieschool te Tilburg vierde op 1 juli j.l. zijn 25 jarig jubileum. Op de foto de jubilaris temidden van zijn familie, leraren en genodigden voor de Ambachtsschool.

Fotonummer["051845"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf01-07-1929
HerkomstNienhuis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school. Jubileum. De heer A. Raats, directeur van de Ambachtsschool - en Industrieschool te Tilburg vierde op 1 juli j.l. zijn 25 jarig jubileum. Op de foto de jubilaris temidden van zijn familie, leraren en genodigden voor de Ambachtsschool.
Datum

051845 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school. Jubileum. De heer A. Raats, directeur van de Ambachtsschool - en Industrieschool te Tilburg vierde op 1 juli j.l. zijn 25 jarig jubileum. Op de foto de jubilaris temidden van zijn familie, leraren en genodigden voor de Ambachtsschool.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag