003714 - Henriëtte Maria BORSTEN, geboren te Tilburg 9 juni 1842, aldaar overleden op 12 februari 1917. Hoofdthesaurierster van het Genootschap der H. Kindsheid parochie St. Joseph, oud-prefecte van de Congregatie van O.L. Vrouw, erelid van de Vereniging van het H. Sacrament, Lid van de Derde Orde van de H. Franciscus, begiftigd met het gouden Erekruis "Pro Ecclesia et Pontifice". - Foto's & Kaarten

Henriëtte Maria BORSTEN, geboren te Tilburg 9 juni 1842, aldaar overleden op 12 februari 1917. Hoofdthesaurierster van het Genootschap der H. Kindsheid parochie St. Joseph, oud-prefecte van de Congregatie van O.L. Vrouw, erelid van de Vereniging van het H. Sacrament, Lid van de Derde Orde van de H. Franciscus, begiftigd met het gouden Erekruis "Pro Ecclesia et Pontifice".

Fotonummer["003714"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHenriëtte Maria BORSTEN, geboren te Tilburg 9 juni 1842, aldaar overleden op 12 februari 1917. Hoofdthesaurierster van het Genootschap der H. Kindsheid parochie St. Joseph, oud-prefecte van de Congregatie van O.L. Vrouw, erelid van de Vereniging van het H. Sacrament, Lid van de Derde Orde van de H. Franciscus, begiftigd met het gouden Erekruis "Pro Ecclesia et Pontifice".
Datum

003714 - Henriëtte Maria BORSTEN, geboren te Tilburg 9 juni 1842, aldaar overleden op 12 februari 1917. Hoofdthesaurierster van het Genootschap der H. Kindsheid parochie St. Joseph, oud-prefecte van de Congregatie van O.L. Vrouw, erelid van de Vereniging van het H. Sacrament, Lid van de Derde Orde van de H. Franciscus, begiftigd met het gouden Erekruis "Pro Ecclesia et Pontifice".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag