053092 - Driekoningen. Foto 1930 op drie koningenavond gaan kinderen te Tilburg met verlichtte lampions of uitgeholde pronkappels langs de deuren onder het zingen van toepasselijke oude deuntjes. Foto: hier zo'n drietal waarbij de rechtse een verlichting draagt. de linkse zanger heeft een tas bij zich, waarin het snoep of geld dat de kinderen krijgen wordt opgeborgen en dat thuis wordt verdeeld. - Foto's & Kaarten

Driekoningen. Foto 1930 op drie koningenavond gaan kinderen te Tilburg met verlichtte lampions of uitgeholde pronkappels langs de deuren onder het zingen van toepasselijke oude deuntjes. Foto: hier zo'n drietal waarbij de rechtse een verlichting draagt. de linkse zanger heeft een tas bij zich, waarin het snoep of geld dat de kinderen krijgen wordt opgeborgen en dat thuis wordt verdeeld.

Fotonummer["053092"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1934
FotograafPolygoon, Haarlem
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDriekoningen. Foto 1930 op drie koningenavond gaan kinderen te Tilburg met verlichtte lampions of uitgeholde pronkappels langs de deuren onder het zingen van toepasselijke oude deuntjes. Foto: hier zo'n drietal waarbij de rechtse een verlichting draagt. de linkse zanger heeft een tas bij zich, waarin het snoep of geld dat de kinderen krijgen wordt opgeborgen en dat thuis wordt verdeeld.
AnnotatieTilburg 1984-4 pag. 11, 1996 pag. 116,
Datum

053092 - Driekoningen. Foto 1930 op drie koningenavond gaan kinderen te Tilburg met verlichtte lampions of uitgeholde pronkappels langs de deuren onder het zingen van toepasselijke oude deuntjes. Foto: hier zo'n drietal waarbij de rechtse een verlichting draagt. de linkse zanger heeft een tas bij zich, waarin het snoep of geld dat de kinderen krijgen wordt opgeborgen en dat thuis wordt verdeeld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag