Bezoekersprotocol gebouw Kazernehof 75

2
17-06-2020
 • bezoekersprotocol
 • Kazernehof
 • heropening
 • corona

Regionaal Archief Tilburg

Update eind februari 2022:

n.a.v. de wijziging van de coronamaatregelen per 25 februari 2022 is het coronaprotocol vervallen.

 

 

 

Alle bezoekers aan het gebouw van Regionaal Archief Tilburg en Stadsmuseum Tilburg (dus ook de mensen die niet voor onderzoek in de studiezaal komen) houden zich na de heropening op 8 juni 2021 aan onderstaande regels.


 1. De richtlijnen van het RIVM vormen de basis van dit protocol en worden strikt nageleefd.
 2. Iedereen die het gebouw betreedt, wordt tijdens hun aanwezigheid in het gebouw herhaaldelijk geïnformeerd en nadrukkelijk opgeroepen zich aan het protocol en de hygiënevoorschriften te houden.
 3. Gebruik van een mondkapje is sinds 26 juni 2021 niet meer verplicht verplicht. 
 4. Regionaal Archief Tilburg neemt hiervoor extra hygiënevoorzieningen, zoals handgel, desinfecterende doekjes en papieren handdoekjes. Tevens zal er extra worden schoongemaakt.
 5. Indien je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius) hebt: Blijf dan thuis! Kom pas als je zelf minimaal 24 uur klachtenvrij bent.
 6. Indien je huisgenoot, verkoudheidsklachten en koorts (boven de 38 graden Celsius) heeft: Blijf dan thuis! Kom pas als jij zelf en je huisgenoot minimaal 24 uur klachtenvrij zijn.
 7. Regionaal Archief Tilburg kan bij twijfel over de gezondheidstoestand van een bezoeker, besluiten het bezoek te beëindigen. De persoon wordt dan gevraagd het gebouw te verlaten.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers van Regionaal Archief Tilburg en Stadsmuseum Tilburg op.
 9. Bezoekers gaan door hun komst naar Regionaal Archief Tilburg en Stadsmuseum Tilburg akkoord met dit bezoekersprotocol. Zij worden er bij binnenkomst op gewezen.
 10. Bezoekers die zich niet aan dit protocol houden of de aanwijzingen van medewerkers niet opvolgen, worden verzocht hun bezoek te beëindigen.
 11. Voor bezoek aan de studiezaal is er een aanvullend protocol, het ‘Bezoekersprotocol studiezaal’.

Houdt de homepage in de gaten om te zien hoe het staat met de opening/sluiting van de studiezaal i.v.m. coronamaatregelen.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag