Helaas, geen eerste prijs

4
19-06-2015
  • verkiezing
  • vrijwilligersorganisatie van het jaar
  • vrijwilligers
  • Tilburg
Vrijwilligersprijs 1In de Koepelhal op vrijdagavond 19 juli 2015 was er het moment van spanning. Haalde Hans Kokke uit die gigantische envelop een winnaars-cheque voor de vrijwilligers van het archief? Jan van Boxtel, één van onze vrijwilligers stond op het podium en zou de prijs met liefde ontvangen......vrijwilligersprijs 2Maar helaas, Tante Pollewop  ging er met de eerste prijs vandoor! Van harte gefeliciteerd! Mooi dat jullie als eerste zijn geeindigd!
De tweede en derde prijs ging naar Coaches4Juniors  en naar ons (zonder dat daar verder nog een volgorde aan werd gegeven. Zullen we het gedeelde tweede plaats noemen?). We zijn er heel blij mee, vonden de nominatie al prachtig en de mooie avond, georganiseerd door Contour de Twern, was een waar feestje.

vrijwilligersprijsVrijwilligers van ons archief, nogmaals veel dank voor jullie jarenlange inzet, noeste arbeid en enthousiasme! Het juryrapport is zeer positief over jullie werk:'... achter de schermen maken zo'n 80 vrijwilligers, variërend in leeftijd tussen de 22 en 87 jaar, het mogelijk dat duizenden gebruikers per week o.a. onderzoek kunnen doen naar hun stamboom. De website van het Regionaal Archief Tilburg wordt geroemd vanwege de enorme hoeveelheid feitenmateriaal dat beschikbaar en toegankelijk is. En dat allemaal dankzij het monnikenwerk dat de vrijwilligers van het archief dagelijks verrichten, want de goedgevulde databas met miljoenen namen dankt Regionaal Archief Tilburg vooral aan hen!'

vrijwilligersprijs 4
Dank ook aan de vele stemmers en wervers van nog meer
 stemmers. En aan Jan van Boxtel, die daar toch maar mooi op het podium stond te glunderen!
 

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag