Oosterhout

16
05-12-2014
  • werkgebied
  • regio
  • Oosterhout

oosterhoutOosterhout in onze collectie
Hieronder staan links naar verschillende informatiebronnen over Oosterhout. 

Van deze plaats hebben we de persoonsgegevens van de doop,- trouw- en begraafboeken, de burgerlijke stand en de bevolkingsregisters online staan. Met de knop "zoek een persoon" bovenaan iedere pagina kun je naar persoonsgegevens zoeken.
Overzicht van de digitaal beschikbare bronnen van Oosterhout
Persoonsgegevens voor stamboomonderzoek Oosterhout

De collectie foto's van Oosterhout is niet bijzonder groot, maar wie weet vind je er toch wat je zoekt. De knop 'zoek een foto' stelt je in staat om de foto's, kaarten en prenten van deze stad, en de rest van het werkgebied, te doorzoeken. 
Foto's van Oosterhout

De archieven en andere collecties die we van Oosterhout beheren zijn te vinden onder de knop "zoek in archieven'. Archievenoverzicht en fotocollecties met de archieven, collecties en verzamelingen van instellingen, bedrijven en particulieren uit Oosterhout in onze collectie. Per archief is een digitale inventaris in te zien. Een aantal archieven zijn geheel of gedeeltelijk gedigitaliseerd. Dat kun je zien aan het fototoestel bij de titel van het archief.
Archieven van Oosterhout

De Oosterhoutse tijdmachine is een spin off van het boek Oosterhout, niet van gisteren dat in 2009 verscheen. De tijdmachine geeft een educatief overzicht van Oosterhout door de eeuwen heen.
Tijdmachine Oosterhout

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag