013152 - WOII; WO2; Tweede Wereldoorlog. Bescherming Bevolking. Luchtbeschermingsploeg van de Fraters van het moederhuis aan de Gasthuisstraat. Van links naar rechts Augusto van Asten, Christiano Smulders, Egidio van de Weegen, Jeremias Guitjens, Leonardius Cools, Ignaas Doorakkers, Maximiliaan van de Litsenburg, Wijnand Hendrickx, Generosus van Poppel en Theodulfus Verdonk. - Foto's & Kaarten

WOII; WO2; Tweede Wereldoorlog. Bescherming Bevolking. Luchtbeschermingsploeg van de Fraters van het moederhuis aan de Gasthuisstraat. Van links naar rechts Augusto van Asten, Christiano Smulders, Egidio van de Weegen, Jeremias Guitjens, Leonardius Cools, Ignaas Doorakkers, Maximiliaan van de Litsenburg, Wijnand Hendrickx, Generosus van Poppel en Theodulfus Verdonk.

Fotonummer["013152"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWOII; WO2; Tweede Wereldoorlog. Bescherming Bevolking. Luchtbeschermingsploeg van de Fraters van het moederhuis aan de Gasthuisstraat. Van links naar rechts Augusto van Asten, Christiano Smulders, Egidio van de Weegen, Jeremias Guitjens, Leonardius Cools, Ignaas Doorakkers, Maximiliaan van de Litsenburg, Wijnand Hendrickx, Generosus van Poppel en Theodulfus Verdonk.
AnnotatieBoek 1940 - 1945, p. 12
Datum

013152 - WOII; WO2; Tweede Wereldoorlog. Bescherming Bevolking. Luchtbeschermingsploeg van de Fraters van het moederhuis aan de Gasthuisstraat. Van links naar rechts Augusto van Asten, Christiano Smulders, Egidio van de Weegen, Jeremias Guitjens, Leonardius Cools, Ignaas Doorakkers, Maximiliaan van de Litsenburg, Wijnand Hendrickx, Generosus van Poppel en Theodulfus Verdonk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag