061859 - Basisonderwijs. Klassenfoto. Enkele schoolklassen van de lagereschool in Enschot aan het Torenpad; in 1982 jeugdhuis: Het Torenhoekske; op de foto zien we links mej. Denissen, rechts pastoor Schellekens en 2e van links bovenste rij mevr. De Bakker. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. Klassenfoto. Enkele schoolklassen van de lagereschool in Enschot aan het Torenpad; in 1982 jeugdhuis: Het Torenhoekske; op de foto zien we links mej. Denissen, rechts pastoor Schellekens en 2e van links bovenste rij mevr. De Bakker.

Fotonummer["061859"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Torenpad"]
WijkEnschot
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. Klassenfoto. Enkele schoolklassen van de lagereschool in Enschot aan het Torenpad; in 1982 jeugdhuis: Het Torenhoekske; op de foto zien we links mej. Denissen, rechts pastoor Schellekens en 2e van links bovenste rij mevr. De Bakker.
Datum

061859 - Basisonderwijs. Klassenfoto. Enkele schoolklassen van de lagereschool in Enschot aan het Torenpad; in 1982 jeugdhuis: Het Torenhoekske; op de foto zien we links mej. Denissen, rechts pastoor Schellekens en 2e van links bovenste rij mevr. De Bakker.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag