064179 - Overdracht van fabriek Volt Zuid aan de nieuwe eigenaar. Bij die gelegenheid werd Jan van Groos achteraf benoemd tot "burgemeester" van Zuid. Op de foto van links naar rechts: Van Groos, Braam, hoofd sociale zaken, en Jos Verelst, baas afdeling metaalwaren. - Foto's & Kaarten

Overdracht van fabriek Volt Zuid aan de nieuwe eigenaar. Bij die gelegenheid werd Jan van Groos achteraf benoemd tot "burgemeester" van Zuid. Op de foto van links naar rechts: Van Groos, Braam, hoofd sociale zaken, en Jos Verelst, baas afdeling metaalwaren.

Fotonummer["064179"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf15-02-1980
FotograafA. de Jong, Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOverdracht van fabriek Volt Zuid aan de nieuwe eigenaar. Bij die gelegenheid werd Jan van Groos achteraf benoemd tot "burgemeester" van Zuid. Op de foto van links naar rechts: Van Groos, Braam, hoofd sociale zaken, en Jos Verelst, baas afdeling metaalwaren.
Huisnummer139
Datum

064179 - Overdracht van fabriek Volt Zuid aan de nieuwe eigenaar. Bij die gelegenheid werd Jan van Groos achteraf benoemd tot "burgemeester" van Zuid. Op de foto van links naar rechts: Van Groos, Braam, hoofd sociale zaken, en Jos Verelst, baas afdeling metaalwaren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag