655495 - St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie. - Foto's & Kaarten

St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.

Fotonummer["655495"]
PlaatsOosterbeek
Straat["Johanna Hoeve"]
Datering vanaf02-06-1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSt. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.
Huisnummer4
Datum

655495 - St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag