655495 - St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie. - Foto's & Kaarten

St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.

Fotonummer["655495"]
PlaatsOosterbeek
Straat["Johanna Hoeve"]
Datering vanaf02-06-1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSt. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.
Huisnummer4
Datum

655495 - St. Joseph Missionary Society. Missistatie van Goes. Op de foto zijn de volgende personen geïdentificeerd: Wijtenberg, Bisschop, Hol, Grijpink, Goes, Conens en Akkermans. Deze Missiestatie is onderdeel van de Nederlandse tak van de Engelse congregatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag