045789 - Personeel van de firma H. van Puijenbroek. Van links naar rechts Maria E. Couwenberg-Brouwers, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Tina van de Ven-Stockermans, Klara Boomaars-van der Weegen, Anna Catharina de Jong-van Dun, Bet Verhagen-van Iersel, J. Spiljard en Bertha van Beurden-Eijsermans. - Foto's & Kaarten

Personeel van de firma H. van Puijenbroek. Van links naar rechts Maria E. Couwenberg-Brouwers, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Tina van de Ven-Stockermans, Klara Boomaars-van der Weegen, Anna Catharina de Jong-van Dun, Bet Verhagen-van Iersel, J. Spiljard en Bertha van Beurden-Eijsermans.

Fotonummer["045789"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1910
HerkomstJ. van Gils, Hilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel van de firma H. van Puijenbroek. Van links naar rechts Maria E. Couwenberg-Brouwers, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Tina van de Ven-Stockermans, Klara Boomaars-van der Weegen, Anna Catharina de Jong-van Dun, Bet Verhagen-van Iersel, J. Spiljard en Bertha van Beurden-Eijsermans.
Datum

045789 - Personeel van de firma H. van Puijenbroek. Van links naar rechts Maria E. Couwenberg-Brouwers, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Tina van de Ven-Stockermans, Klara Boomaars-van der Weegen, Anna Catharina de Jong-van Dun, Bet Verhagen-van Iersel, J. Spiljard en Bertha van Beurden-Eijsermans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag