654446 - Panden aan de Gasthuisstraat. Ze zijn afgebroken om plaats te maken voor een groot parkeerterrein. Het pand links is van de firma van Bladel, handel in wollenstoffen. Op de achtergrond de fabrieksschoorsteen van Janssens van Buren waarvan rechts de bedrijfspanden. - Foto's & Kaarten

Panden aan de Gasthuisstraat. Ze zijn afgebroken om plaats te maken voor een groot parkeerterrein. Het pand links is van de firma van Bladel, handel in wollenstoffen. Op de achtergrond de fabrieksschoorsteen van Janssens van Buren waarvan rechts de bedrijfspanden.

Fotonummer["654446"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisstraat"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPanden aan de Gasthuisstraat. Ze zijn afgebroken om plaats te maken voor een groot parkeerterrein. Het pand links is van de firma van Bladel, handel in wollenstoffen. Op de achtergrond de fabrieksschoorsteen van Janssens van Buren waarvan rechts de bedrijfspanden.
Huisnummer29
Datum

654446 - Panden aan de Gasthuisstraat. Ze zijn afgebroken om plaats te maken voor een groot parkeerterrein. Het pand links is van de firma van Bladel, handel in wollenstoffen. Op de achtergrond de fabrieksschoorsteen van Janssens van Buren waarvan rechts de bedrijfspanden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag