1237_013_033_002 - Winkel. Kruidenier.Supermarkt Végé Johannes van Zantenstraat Foto waarschijnlijk ter gelegenheid van de overname van de VeGe kruidenierswinkel aan de Johannes van Zantenstraat in Tilburg. Van links naar rechts: Elly Schoenmakers, Harrie Schoenmakers, Lies Schoenmakers, Ans de Bont - de Jong, NN, Bep van Belkom - de Leeuw. - Foto's & Kaarten

Winkel. Kruidenier.Supermarkt Végé Johannes van Zantenstraat Foto waarschijnlijk ter gelegenheid van de overname van de VeGe kruidenierswinkel aan de Johannes van Zantenstraat in Tilburg. Van links naar rechts: Elly Schoenmakers, Harrie Schoenmakers, Lies Schoenmakers, Ans de Bont - de Jong, NN, Bep van Belkom - de Leeuw.

Fotonummer["1237_013_033_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Johannes van Zantenstraat"]
Datering vanaf05-1964
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWinkel. Kruidenier.Supermarkt Végé Johannes van Zantenstraat Foto waarschijnlijk ter gelegenheid van de overname van de VeGe kruidenierswinkel aan de Johannes van Zantenstraat in Tilburg. Van links naar rechts: Elly Schoenmakers, Harrie Schoenmakers, Lies Schoenmakers, Ans de Bont - de Jong, NN, Bep van Belkom - de Leeuw.
Huisnummer32
Datum

1237_013_033_002 - Winkel. Kruidenier.Supermarkt Végé Johannes van Zantenstraat Foto waarschijnlijk ter gelegenheid van de overname van de VeGe kruidenierswinkel aan de Johannes van Zantenstraat in Tilburg. Van links naar rechts: Elly Schoenmakers, Harrie Schoenmakers, Lies Schoenmakers, Ans de Bont - de Jong, NN, Bep van Belkom - de Leeuw.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag