006957 - De honderdduizendste inwoonster Maria Gertruida Antonia van Gool, op de arm van de vijftigduizendste, Maria Wilhelmina Juliana van Gool. Achter staande, de peettante van zowel de honderd als de vijftigduizendste. In bed de moeder Maria Josephina Antonia Cornelia Janssen-van Gool. - Foto's & Kaarten

De honderdduizendste inwoonster Maria Gertruida Antonia van Gool, op de arm van de vijftigduizendste, Maria Wilhelmina Juliana van Gool. Achter staande, de peettante van zowel de honderd als de vijftigduizendste. In bed de moeder Maria Josephina Antonia Cornelia Janssen-van Gool.

Fotonummer["006957"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-03-1941
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe honderdduizendste inwoonster Maria Gertruida Antonia van Gool, op de arm van de vijftigduizendste, Maria Wilhelmina Juliana van Gool. Achter staande, de peettante van zowel de honderd als de vijftigduizendste. In bed de moeder Maria Josephina Antonia Cornelia Janssen-van Gool.
Datum

006957 - De honderdduizendste inwoonster Maria Gertruida Antonia van Gool, op de arm van de vijftigduizendste, Maria Wilhelmina Juliana van Gool. Achter staande, de peettante van zowel de honderd als de vijftigduizendste. In bed de moeder Maria Josephina Antonia Cornelia Janssen-van Gool.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag