003112 - Bovenaan het voormalige gemeentehuis, vervolgens de Stationsstraat en de Veldhoven (nu Wilhelminapark), daarna de kerk van de Besterd en de watertoren aan de Bredaseweg. Onder het Jugendstilmotief met 'Groeten uit Tilburg' de gedenknaald voor koning Willem II op de hoek van de Paleisstraat. - Foto's & Kaarten

Bovenaan het voormalige gemeentehuis, vervolgens de Stationsstraat en de Veldhoven (nu Wilhelminapark), daarna de kerk van de Besterd en de watertoren aan de Bredaseweg. Onder het Jugendstilmotief met 'Groeten uit Tilburg' de gedenknaald voor koning Willem II op de hoek van de Paleisstraat.

Fotonummer["003112"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1905
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBovenaan het voormalige gemeentehuis, vervolgens de Stationsstraat en de Veldhoven (nu Wilhelminapark), daarna de kerk van de Besterd en de watertoren aan de Bredaseweg. Onder het Jugendstilmotief met 'Groeten uit Tilburg' de gedenknaald voor koning Willem II op de hoek van de Paleisstraat.
Datum

003112 - Bovenaan het voormalige gemeentehuis, vervolgens de Stationsstraat en de Veldhoven (nu Wilhelminapark), daarna de kerk van de Besterd en de watertoren aan de Bredaseweg. Onder het Jugendstilmotief met 'Groeten uit Tilburg' de gedenknaald voor koning Willem II op de hoek van de Paleisstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag