066350 - Onderwijs. Personeel van de meisjes U.L.O. aan de Oude Dijk te Tilburg. Op de eerste rij v.l.n.r. rechts Francien Arons, N.N., Clementien Arons, zuster Judith hoofd van de school, Richarda Arons, Maria Arons (zuster Dorothé), N.N. en N.N. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. Personeel van de meisjes U.L.O. aan de Oude Dijk te Tilburg. Op de eerste rij v.l.n.r. rechts Francien Arons, N.N., Clementien Arons, zuster Judith hoofd van de school, Richarda Arons, Maria Arons (zuster Dorothé), N.N. en N.N.

Fotonummer["066350"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1955
FotograafFoto Hendrikx, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. Personeel van de meisjes U.L.O. aan de Oude Dijk te Tilburg. Op de eerste rij v.l.n.r. rechts Francien Arons, N.N., Clementien Arons, zuster Judith hoofd van de school, Richarda Arons, Maria Arons (zuster Dorothé), N.N. en N.N.
Datum

066350 - Onderwijs. Personeel van de meisjes U.L.O. aan de Oude Dijk te Tilburg. Op de eerste rij v.l.n.r. rechts Francien Arons, N.N., Clementien Arons, zuster Judith hoofd van de school, Richarda Arons, Maria Arons (zuster Dorothé), N.N. en N.N.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag