002156 - Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Heuvel. Geheel rechts het hotel van J. Adelaars op de hoek van de Langestraat, later bekend als hotel 'de la Station' en hotel 'Victoria'. Links tramlocomotief nr. 4, die de naam 'Amsterdam' droeg. Links van de tram Spoorlaan N1588, kantoor van de douane. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Heuvel. Geheel rechts het hotel van J. Adelaars op de hoek van de Langestraat, later bekend als hotel 'de la Station' en hotel 'Victoria'. Links tramlocomotief nr. 4, die de naam 'Amsterdam' droeg. Links van de tram Spoorlaan N1588, kantoor van de douane.

Fotonummer["002156"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOpenbaar vervoer. Spoorlaan richting Heuvel. Geheel rechts het hotel van J. Adelaars op de hoek van de Langestraat, later bekend als hotel 'de la Station' en hotel 'Victoria'. Links tramlocomotief nr. 4, die de naam 'Amsterdam' droeg. Links van de tram Spoorlaan N1588, kantoor van de douane.
AnnotatieAch lieve tijd, II, p. 44; Onderwijsproject Industrialisatie in Tilburg: De Heuvelse Akkers.
Datum

002156 - Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Heuvel. Geheel rechts het hotel van J. Adelaars op de hoek van de Langestraat, later bekend als hotel 'de la Station' en hotel 'Victoria'. Links tramlocomotief nr. 4, die de naam 'Amsterdam' droeg. Links van de tram Spoorlaan N1588, kantoor van de douane.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag