050144 - Volt, Technische Afdelingen, Bedrijfs-mechanisatie,Tekenkamer. De tekengroep condensatoren uit de Bedrijfs Mechanisatie omstreeks 1960. Hier gefotografeerd in een noodbarak die stond op complex zuid naast gebouw E. Later werd deze barak bevolkt door de tekenkamer van de Ontwerpgroep Condensatoren en bureau Ideêenbus. Op de foto staand v.l.n.r.: Ton Bullens, Piet van de Meijs, Edith de Jong en Harrie de Laat. Zittend v.l.n.r.: Cees van Beers en Wim Gorter. - Foto's & Kaarten

Volt, Technische Afdelingen, Bedrijfs-mechanisatie,Tekenkamer. De tekengroep condensatoren uit de Bedrijfs Mechanisatie omstreeks 1960. Hier gefotografeerd in een noodbarak die stond op complex zuid naast gebouw E. Later werd deze barak bevolkt door de tekenkamer van de Ontwerpgroep Condensatoren en bureau Ideêenbus. Op de foto staand v.l.n.r.: Ton Bullens, Piet van de Meijs, Edith de Jong en Harrie de Laat. Zittend v.l.n.r.: Cees van Beers en Wim Gorter.

Fotonummer["050144"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1960
FotograafA. de Jong, Volt
HerkomstVolt Archief Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Technische Afdelingen, Bedrijfs-mechanisatie,Tekenkamer. De tekengroep condensatoren uit de Bedrijfs Mechanisatie omstreeks 1960. Hier gefotografeerd in een noodbarak die stond op complex zuid naast gebouw E. Later werd deze barak bevolkt door de tekenkamer van de Ontwerpgroep Condensatoren en bureau Ideêenbus. Op de foto staand v.l.n.r.: Ton Bullens, Piet van de Meijs, Edith de Jong en Harrie de Laat. Zittend v.l.n.r.: Cees van Beers en Wim Gorter.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum

050144 - Volt, Technische Afdelingen, Bedrijfs-mechanisatie,Tekenkamer. De tekengroep condensatoren uit de Bedrijfs Mechanisatie omstreeks 1960. Hier gefotografeerd in een noodbarak  die stond op complex zuid naast gebouw E. Later werd deze barak bevolkt door de tekenkamer van de Ontwerpgroep Condensatoren en bureau Ideêenbus. Op de foto staand v.l.n.r.: Ton Bullens, Piet van de Meijs, Edith de Jong en Harrie de Laat. Zittend v.l.n.r.: Cees van Beers en Wim Gorter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag