057936 - Gilze, omstreeks 1928. De autobussen onderhielden een dienst van Gilze naar het station Rijen. Bij de bussen links staan Fransen en Chr. van Dorst. Rechts had Alph. Segers een slagerij en het hotel "Du Commerce" met een autoverhuurderij. Het deel met erker liet hij in 1926 bouwen om er een lunchroom te vestigen. Achter de bussen het woonhuis van gemeenteontvanger J.J. Bezems. Links het woonhuis met looierij van Aarts. Het vliegtuig is een grapje van de fotograaf om te laten zien dat er een vliegveld aanwezig was. - Foto's & Kaarten

Gilze, omstreeks 1928. De autobussen onderhielden een dienst van Gilze naar het station Rijen. Bij de bussen links staan Fransen en Chr. van Dorst. Rechts had Alph. Segers een slagerij en het hotel "Du Commerce" met een autoverhuurderij. Het deel met erker liet hij in 1926 bouwen om er een lunchroom te vestigen. Achter de bussen het woonhuis van gemeenteontvanger J.J. Bezems. Links het woonhuis met looierij van Aarts. Het vliegtuig is een grapje van de fotograaf om te laten zien dat er een vliegveld aanwezig was.

Fotonummer["057936"]
PlaatsGilze
Straat["Nieuwstraat"]
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, omstreeks 1928. De autobussen onderhielden een dienst van Gilze naar het station Rijen. Bij de bussen links staan Fransen en Chr. van Dorst. Rechts had Alph. Segers een slagerij en het hotel "Du Commerce" met een autoverhuurderij. Het deel met erker liet hij in 1926 bouwen om er een lunchroom te vestigen. Achter de bussen het woonhuis van gemeenteontvanger J.J. Bezems. Links het woonhuis met looierij van Aarts. Het vliegtuig is een grapje van de fotograaf om te laten zien dat er een vliegveld aanwezig was.
Datum

057936 - Gilze, omstreeks 1928. De autobussen onderhielden een dienst van Gilze naar het station Rijen. Bij de bussen links staan Fransen en Chr. van Dorst. Rechts had Alph. Segers een slagerij en het hotel "Du Commerce" met een autoverhuurderij. Het deel met erker liet hij in 1926 bouwen om er een lunchroom te vestigen. Achter de bussen het woonhuis van gemeenteontvanger J.J. Bezems. Links het woonhuis met looierij van Aarts. Het vliegtuig is een grapje van de fotograaf om te laten zien dat er een vliegveld aanwezig was.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag