035265 - Tuin en achtergevel van het pand Willem II-straat 37. Ten tijde van de foto (medio jaren '70) was het pand in gebruik als opvang voor drugverslaafden. Het heette 'De Slakkegang'. Na een (binnen)brand is het pand door de gemeente verkocht. Foto vanuit achteringang aan de Telexstraat. - Foto's & Kaarten

Tuin en achtergevel van het pand Willem II-straat 37. Ten tijde van de foto (medio jaren '70) was het pand in gebruik als opvang voor drugverslaafden. Het heette 'De Slakkegang'. Na een (binnen)brand is het pand door de gemeente verkocht. Foto vanuit achteringang aan de Telexstraat.

Fotonummer["035265"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
WijkCentrum
Datering vanaf22-06-1978
FotograafLambach/ Gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTuin en achtergevel van het pand Willem II-straat 37. Ten tijde van de foto (medio jaren '70) was het pand in gebruik als opvang voor drugverslaafden. Het heette 'De Slakkegang'. Na een (binnen)brand is het pand door de gemeente verkocht. Foto vanuit achteringang aan de Telexstraat.
Huisnummer37
Datum

035265 - Tuin en achtergevel van het pand Willem II-straat 37. Ten tijde van de foto (medio jaren '70) was het pand in gebruik als opvang voor drugverslaafden. Het heette 'De Slakkegang'. Na een (binnen)brand is het pand door de gemeente verkocht. Foto vanuit achteringang aan de Telexstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag