652450 - Goirkestraat, Tilburg. Viering van een gouden bruiloft in de Goirkestraat (hoek korte Hoefstraat - d'n binnenpad). De hele buurt ging op de foto met vooraan de bruidsmeiskes (kinderen van familie en uit de buurt) die het gouden bruidspaar naar de kerk begeleidde. Boven de feestelingen een erepoort voor het bruidspaar. - Foto's & Kaarten

Goirkestraat, Tilburg. Viering van een gouden bruiloft in de Goirkestraat (hoek korte Hoefstraat - d'n binnenpad). De hele buurt ging op de foto met vooraan de bruidsmeiskes (kinderen van familie en uit de buurt) die het gouden bruidspaar naar de kerk begeleidde. Boven de feestelingen een erepoort voor het bruidspaar.

Fotonummer["652450"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirkestraat"]
WijkGoirke
Datering vanaf1920
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGoirkestraat, Tilburg. Viering van een gouden bruiloft in de Goirkestraat (hoek korte Hoefstraat - d'n binnenpad). De hele buurt ging op de foto met vooraan de bruidsmeiskes (kinderen van familie en uit de buurt) die het gouden bruidspaar naar de kerk begeleidde. Boven de feestelingen een erepoort voor het bruidspaar.
Datum

652450 - Goirkestraat, Tilburg. Viering van een gouden bruiloft in de Goirkestraat (hoek korte Hoefstraat - d'n binnenpad). De hele buurt ging op de foto met vooraan de bruidsmeiskes (kinderen van familie en  uit de buurt) die het gouden bruidspaar naar de kerk begeleidde. Boven de feestelingen een erepoort voor het bruidspaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag