046379 - Medisch kinderdagverblijf Kleuterheil. Een zuster bij het peperkoekhuisje in het bos. Tot 1945 waren de zusters franciscanessen van de H. Familie belast met de leiding van Kleuterheil. Daarna nam een bestuurslid van de stichting de leiding op zich. In 1953 werd dit overgenomen door de zustercongregatie dochters van O.L.V. van het H. Hart. - Foto's & Kaarten

Medisch kinderdagverblijf Kleuterheil. Een zuster bij het peperkoekhuisje in het bos. Tot 1945 waren de zusters franciscanessen van de H. Familie belast met de leiding van Kleuterheil. Daarna nam een bestuurslid van de stichting de leiding op zich. In 1953 werd dit overgenomen door de zustercongregatie dochters van O.L.V. van het H. Hart.

Fotonummer["046379"]
PlaatsGoirle
Straat["Dr. Keyzerlaan"]
Datering vanaf1959
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMedisch kinderdagverblijf Kleuterheil. Een zuster bij het peperkoekhuisje in het bos. Tot 1945 waren de zusters franciscanessen van de H. Familie belast met de leiding van Kleuterheil. Daarna nam een bestuurslid van de stichting de leiding op zich. In 1953 werd dit overgenomen door de zustercongregatie dochters van O.L.V. van het H. Hart.
Datum

046379 - Medisch kinderdagverblijf Kleuterheil. Een zuster bij het peperkoekhuisje in het bos. Tot 1945 waren de zusters franciscanessen van de H. Familie belast met de leiding van Kleuterheil. Daarna nam een bestuurslid van de stichting de leiding op zich. In 1953 werd dit overgenomen door de zustercongregatie dochters van O.L.V. van het H. Hart.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag