002262 - Station aan de Spoorlaan. Voor het station een fraaie twee-armige lantaarnpaal in Jugendstil. Met deze kaart kondigde Louis van den Boer, sigarenfabrikant te Tilburg, zijn komst aan bij zijn klanten in de hoop hen 'in den besten welstand aan te treffen'. - Foto's & Kaarten

Station aan de Spoorlaan. Voor het station een fraaie twee-armige lantaarnpaal in Jugendstil. Met deze kaart kondigde Louis van den Boer, sigarenfabrikant te Tilburg, zijn komst aan bij zijn klanten in de hoop hen 'in den besten welstand aan te treffen'.

Fotonummer["002262"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStation aan de Spoorlaan. Voor het station een fraaie twee-armige lantaarnpaal in Jugendstil. Met deze kaart kondigde Louis van den Boer, sigarenfabrikant te Tilburg, zijn komst aan bij zijn klanten in de hoop hen 'in den besten welstand aan te treffen'.
AnnotatieTheo Schouw, Van Slotklooster tot kunstcluster. een Tilburgse geschiedenis 1885-2007 (Tilburg 2007) p. 20.
Huisnummer35
Datum

002262 - Station aan de Spoorlaan. Voor het station een fraaie twee-armige lantaarnpaal in Jugendstil. Met deze kaart kondigde Louis van den Boer, sigarenfabrikant te Tilburg, zijn komst aan bij zijn klanten in de hoop hen 'in den besten welstand aan te treffen'.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag