049841 - "De luistervinken" in het kantoor van De Vet aan de Poststraat. Aan de radio de oudste dochter van De Ven. Boven de radio haar vader. Vervolgens mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. - Foto's & Kaarten

"De luistervinken" in het kantoor van De Vet aan de Poststraat. Aan de radio de oudste dochter van De Ven. Boven de radio haar vader. Vervolgens mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Fotonummer["049841"]
PlaatsTilburg
Straat["Poststraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1944
FotograafKorsmit, Joop
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving"De luistervinken" in het kantoor van De Vet aan de Poststraat. Aan de radio de oudste dochter van De Ven. Boven de radio haar vader. Vervolgens mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Datum

049841 - "De luistervinken" in het kantoor van De Vet aan de Poststraat. Aan de radio de oudste dochter van De Ven. Boven de radio haar vader. Vervolgens mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag