039047 - Volt. Noord. Productie, fabricage van spoelen of correctiemiddelen. Hier het wikkelen en kern indraaien van spoelen.Het apparaat juist onder de neus van de dame is een z.g.n. draadgever, waarmee de juiste spanning op de wikkeldraad kon worden gezet. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Productie, fabricage van spoelen of correctiemiddelen. Hier het wikkelen en kern indraaien van spoelen.Het apparaat juist onder de neus van de dame is een z.g.n. draadgever, waarmee de juiste spanning op de wikkeldraad kon worden gezet.

Fotonummer["039047"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1970
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Productie, fabricage van spoelen of correctiemiddelen. Hier het wikkelen en kern indraaien van spoelen.Het apparaat juist onder de neus van de dame is een z.g.n. draadgever, waarmee de juiste spanning op de wikkeldraad kon worden gezet.
Huisnummer25
Datum

039047 - Volt. Noord. Productie, fabricage van spoelen of correctiemiddelen. Hier het wikkelen en kern indraaien van spoelen.Het apparaat juist onder de neus van de dame is een z.g.n. draadgever, waarmee de juiste spanning op de wikkeldraad kon worden gezet.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag