600441 - Kaart uit de serie Brabants Dorpsleven. Het eten wordt klaar gemaakt op de platte buis, maar in de schouw op de achtergrond brand ook nog een open vuur. Op de foto de familie Bouwens-Nouwens. Van links naar rechts Tina Bouwens, Jans Bouwens-Nouwens, Willeke Bouwens, klompenmaker aan de Kuil, en Jaon Bouwens. - Foto's & Kaarten

Kaart uit de serie Brabants Dorpsleven. Het eten wordt klaar gemaakt op de platte buis, maar in de schouw op de achtergrond brand ook nog een open vuur. Op de foto de familie Bouwens-Nouwens. Van links naar rechts Tina Bouwens, Jans Bouwens-Nouwens, Willeke Bouwens, klompenmaker aan de Kuil, en Jaon Bouwens.

Fotonummer["600441"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingKaart uit de serie Brabants Dorpsleven. Het eten wordt klaar gemaakt op de platte buis, maar in de schouw op de achtergrond brand ook nog een open vuur. Op de foto de familie Bouwens-Nouwens. Van links naar rechts Tina Bouwens, Jans Bouwens-Nouwens, Willeke Bouwens, klompenmaker aan de Kuil, en Jaon Bouwens.
Annotatie"Over d´n boerenstand" p 272
Datum

600441 - Kaart uit de serie Brabants Dorpsleven. Het eten wordt klaar gemaakt op de platte buis, maar in de schouw op de achtergrond brand ook nog een open vuur. Op de foto de familie Bouwens-Nouwens. Van links naar rechts Tina Bouwens, Jans Bouwens-Nouwens, Willeke Bouwens, klompenmaker aan de Kuil, en Jaon Bouwens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag