602256 - Viering van de zilveren bruiloft vanJos Vorselaars en Berthe van de Put bij Maison van Kempen. Maison van Kempen zat aan de Spoorlaan 148 in de voormalige villa Desiré, gebouwd in 1897 door Guillaumme Joseph Desiré Pollet. Maison Van Kempen verzorgde bruiloften en partijen aan de Spoorlaan, maar ook bij mensen thuis. De zilveren bruidegom zit in het midden achter de tafel, rechts van hem zijn vrouw. - Foto's & Kaarten

Viering van de zilveren bruiloft vanJos Vorselaars en Berthe van de Put bij Maison van Kempen. Maison van Kempen zat aan de Spoorlaan 148 in de voormalige villa Desiré, gebouwd in 1897 door Guillaumme Joseph Desiré Pollet. Maison Van Kempen verzorgde bruiloften en partijen aan de Spoorlaan, maar ook bij mensen thuis. De zilveren bruidegom zit in het midden achter de tafel, rechts van hem zijn vrouw.

Fotonummer["602256"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf10-01-1946
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingViering van de zilveren bruiloft vanJos Vorselaars en Berthe van de Put bij Maison van Kempen. Maison van Kempen zat aan de Spoorlaan 148 in de voormalige villa Desiré, gebouwd in 1897 door Guillaumme Joseph Desiré Pollet. Maison Van Kempen verzorgde bruiloften en partijen aan de Spoorlaan, maar ook bij mensen thuis. De zilveren bruidegom zit in het midden achter de tafel, rechts van hem zijn vrouw.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien 7.11.2007
Datum

602256 - Viering van de zilveren bruiloft vanJos Vorselaars en Berthe van de Put bij Maison van Kempen. Maison van Kempen zat aan de Spoorlaan 148  in de voormalige villa Desiré, gebouwd in 1897 door Guillaumme Joseph Desiré Pollet. Maison Van Kempen verzorgde bruiloften en partijen aan de Spoorlaan, maar ook bij mensen thuis. De zilveren bruidegom zit in het midden achter de tafel, rechts van hem zijn vrouw.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag