057839 - Rijen. Rechts de winkel van F.M. Hesemans die er zelf met zijn kinderen bijstaat, vervolgens de winkel met koperslagerij van B. Kin. Links in het midden de lederfabriek van B.J.J. Brouwers en zonen kort voordat er voor de firmanten een dubbele woning op de hoek van Pastoor Gillisstraat gebouwd werd.Links op de achtergrond met de windmolen is de looierij van Verheijden. - Foto's & Kaarten

Rijen. Rechts de winkel van F.M. Hesemans die er zelf met zijn kinderen bijstaat, vervolgens de winkel met koperslagerij van B. Kin. Links in het midden de lederfabriek van B.J.J. Brouwers en zonen kort voordat er voor de firmanten een dubbele woning op de hoek van Pastoor Gillisstraat gebouwd werd.Links op de achtergrond met de windmolen is de looierij van Verheijden.

Fotonummer["057839"]
PlaatsRijen
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRijen. Rechts de winkel van F.M. Hesemans die er zelf met zijn kinderen bijstaat, vervolgens de winkel met koperslagerij van B. Kin. Links in het midden de lederfabriek van B.J.J. Brouwers en zonen kort voordat er voor de firmanten een dubbele woning op de hoek van Pastoor Gillisstraat gebouwd werd.Links op de achtergrond met de windmolen is de looierij van Verheijden.
Datum

057839 - Rijen. Rechts de winkel van F.M. Hesemans die er zelf met zijn kinderen bijstaat, vervolgens de winkel met koperslagerij van B. Kin. Links in het midden de lederfabriek van B.J.J. Brouwers en zonen kort voordat er voor de firmanten een dubbele woning op de hoek van Pastoor Gillisstraat gebouwd werd.Links op de achtergrond met de windmolen is de looierij van Verheijden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag