059006 - Vroeger voeren aken met hooi en turf door deze 's Gravenmoerse Vaart. Aan beide zijde ziet u kinderen staan op een zogenaamde stap, die door de huisvrouwen werd gebruikt om te wassen. Bij het boompje vooraan rechts staat Woutje van Dongen met achter haar zusters Teuntje en Tonia. Mogelijk is het huis links bewoond geweest door Steven Blom. (later afgebroken) - Foto's & Kaarten

Vroeger voeren aken met hooi en turf door deze 's Gravenmoerse Vaart. Aan beide zijde ziet u kinderen staan op een zogenaamde stap, die door de huisvrouwen werd gebruikt om te wassen. Bij het boompje vooraan rechts staat Woutje van Dongen met achter haar zusters Teuntje en Tonia. Mogelijk is het huis links bewoond geweest door Steven Blom. (later afgebroken)

Fotonummer["059006"]
Plaats's Gravenmoer
Straat["Vaartweg"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingVroeger voeren aken met hooi en turf door deze 's Gravenmoerse Vaart. Aan beide zijde ziet u kinderen staan op een zogenaamde stap, die door de huisvrouwen werd gebruikt om te wassen. Bij het boompje vooraan rechts staat Woutje van Dongen met achter haar zusters Teuntje en Tonia. Mogelijk is het huis links bewoond geweest door Steven Blom. (later afgebroken)
Datum

059006 - Vroeger voeren aken met hooi en turf door deze 's Gravenmoerse Vaart. Aan beide zijde ziet u kinderen staan op een zogenaamde stap, die door de huisvrouwen werd gebruikt om te wassen. Bij het boompje vooraan rechts staat Woutje van Dongen met achter haar zusters Teuntje en Tonia. Mogelijk is het huis links bewoond geweest door Steven Blom. (later afgebroken)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag