038967 - Volt Noord. Hal N.B.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Overzicht van de fabricage afdeling in 1977. De zwarte "hokjes" zijn monitor meetplaatsen. Hierin stonden speciaal geprepareerde televisie schermen waarop het mogelijk was de kwaliteit van de units te beoordelen. Om e.e.a. op het beeldscherm goed te kunnen zien werd dit werk in het duister gedaan. Vandaar de zwarte gordijnen er omheen. - Foto's & Kaarten

Volt Noord. Hal N.B.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Overzicht van de fabricage afdeling in 1977. De zwarte "hokjes" zijn monitor meetplaatsen. Hierin stonden speciaal geprepareerde televisie schermen waarop het mogelijk was de kwaliteit van de units te beoordelen. Om e.e.a. op het beeldscherm goed te kunnen zien werd dit werk in het duister gedaan. Vandaar de zwarte gordijnen er omheen.

Fotonummer["038967"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1977
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt Noord. Hal N.B.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Overzicht van de fabricage afdeling in 1977. De zwarte "hokjes" zijn monitor meetplaatsen. Hierin stonden speciaal geprepareerde televisie schermen waarop het mogelijk was de kwaliteit van de units te beoordelen. Om e.e.a. op het beeldscherm goed te kunnen zien werd dit werk in het duister gedaan. Vandaar de zwarte gordijnen er omheen.
AnnotatieVan Gloeilamp tot hoogspanningstrafo, bldz,48.
Huisnummer25
Datum

038967 - Volt Noord. Hal N.B.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Overzicht van de fabricage afdeling in 1977. De zwarte "hokjes" zijn monitor meetplaatsen. Hierin stonden speciaal geprepareerde televisie schermen waarop het mogelijk was de kwaliteit van de units te beoordelen. Om e.e.a. op het beeldscherm goed te kunnen zien werd dit werk in het duister gedaan. Vandaar de zwarte gordijnen er omheen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag