073642 - Dorpstraat gezien van het Koninklijk Postkantoor destijds gevestigd op de spie gevormd door Kerkstraat en Hoogstraat. Links de touwslagerij en drogisterij van J. van Loon, thans nummer 21. Rechts de woning van de dierenarts A. Paimans, thans het winkelpand nummer 24. - Foto's & Kaarten

Dorpstraat gezien van het Koninklijk Postkantoor destijds gevestigd op de spie gevormd door Kerkstraat en Hoogstraat. Links de touwslagerij en drogisterij van J. van Loon, thans nummer 21. Rechts de woning van de dierenarts A. Paimans, thans het winkelpand nummer 24.

Fotonummer["073642"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf1910
HerkomstCollectie gem. Oisterwijk
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDorpstraat gezien van het Koninklijk Postkantoor destijds gevestigd op de spie gevormd door Kerkstraat en Hoogstraat. Links de touwslagerij en drogisterij van J. van Loon, thans nummer 21. Rechts de woning van de dierenarts A. Paimans, thans het winkelpand nummer 24.
AnnotatieOisterwijk in oude ansichten p. 27.
Datum

073642 - Dorpstraat gezien van het Koninklijk Postkantoor destijds gevestigd op de spie gevormd door Kerkstraat en Hoogstraat. Links de touwslagerij en drogisterij   van J. van Loon, thans nummer 21. Rechts de woning van de dierenarts A. Paimans, thans het winkelpand nummer 24.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag