653258 - Wolhandel Wouters, Tilburg. De ruimte met de voorzieningen voor het personeel. Opvallende is de emmer die onder het middelste kraantje staat, met het opschrift: werk. In het glazen afgesloten gedeelte staat een ouderwets katheder waar de klerk achter stond om zijn administratie bij te houden. - Foto's & Kaarten

Wolhandel Wouters, Tilburg. De ruimte met de voorzieningen voor het personeel. Opvallende is de emmer die onder het middelste kraantje staat, met het opschrift: werk. In het glazen afgesloten gedeelte staat een ouderwets katheder waar de klerk achter stond om zijn administratie bij te houden.

Fotonummer["653258"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWolhandel Wouters, Tilburg. De ruimte met de voorzieningen voor het personeel. Opvallende is de emmer die onder het middelste kraantje staat, met het opschrift: werk. In het glazen afgesloten gedeelte staat een ouderwets katheder waar de klerk achter stond om zijn administratie bij te houden.
Datum

653258 - Wolhandel Wouters, Tilburg. De ruimte met de voorzieningen voor het personeel. Opvallende is de emmer die onder het middelste kraantje staat, met het opschrift: werk. In het glazen afgesloten gedeelte staat een ouderwets katheder waar de klerk achter stond om zijn administratie bij te houden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag