039425 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Foto ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dhr. van de Zilver, hoofd van de afdeling Loonadministratie, op 27 juni 1946. Deze foto is ook gepubliceerd in het Brabants Dagblad op 03-10-2000 in de rubriek '"weerzien". Op de foto achtereenvolgens de tafels aan de linkse kant v.l.n.r.: tafel 1; Sjan v. Spaendonk en Annie de Leeuw. tafel 2 Ad v. Griensven, Hans Meijers en Belia de Weert. tafel 3 Annie Mutssaers, Jacky Neggers en Nelleke Jansen. tafel 4, Riet Zoetmulder, Riet in 't Groen en Rini Loode. tafel 5 Riet Vermeer en Tilly de Reuver en de laatste tafel of buro Noud van Kollenburg. De tafels of buro's aan de rechtse kant van voor naar achter en v.l.n.r.: tafel 1 Oprinsen, Martijn Huijbregts, An Okkeloen en Riet Verhoeven. tafel 2 Corrie Vermeer en Kees Adams. tafel 3 Riet Middelman en Riet v. Heezik. tafel 4 Annie Oostelbos en Will van Pelt. tafel 5 Piet Theunis en Ben Loodestein. tafel 6 Toos Burgers, Riet v. Es en Ria Adams. tafel 7 Gerard Donders, Jan Bezems en Jan v. Herwaarden en de laatste tafel Annie v.d. Ven, Riekie v. Loon en Theo de Vroe.Voltstraat was toen Nieuwe Goirleseweg genaamd. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Foto ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dhr. van de Zilver, hoofd van de afdeling Loonadministratie, op 27 juni 1946. Deze foto is ook gepubliceerd in het Brabants Dagblad op 03-10-2000 in de rubriek '"weerzien". Op de foto achtereenvolgens de tafels aan de linkse kant v.l.n.r.: tafel 1; Sjan v. Spaendonk en Annie de Leeuw. tafel 2 Ad v. Griensven, Hans Meijers en Belia de Weert. tafel 3 Annie Mutssaers, Jacky Neggers en Nelleke Jansen. tafel 4, Riet Zoetmulder, Riet in 't Groen en Rini Loode. tafel 5 Riet Vermeer en Tilly de Reuver en de laatste tafel of buro Noud van Kollenburg. De tafels of buro's aan de rechtse kant van voor naar achter en v.l.n.r.: tafel 1 Oprinsen, Martijn Huijbregts, An Okkeloen en Riet Verhoeven. tafel 2 Corrie Vermeer en Kees Adams. tafel 3 Riet Middelman en Riet v. Heezik. tafel 4 Annie Oostelbos en Will van Pelt. tafel 5 Piet Theunis en Ben Loodestein. tafel 6 Toos Burgers, Riet v. Es en Ria Adams. tafel 7 Gerard Donders, Jan Bezems en Jan v. Herwaarden en de laatste tafel Annie v.d. Ven, Riekie v. Loon en Theo de Vroe.Voltstraat was toen Nieuwe Goirleseweg genaamd.

Fotonummer["039425"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf27-06-1946
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Foto ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dhr. van de Zilver, hoofd van de afdeling Loonadministratie, op 27 juni 1946. Deze foto is ook gepubliceerd in het Brabants Dagblad op 03-10-2000 in de rubriek '"weerzien". Op de foto achtereenvolgens de tafels aan de linkse kant v.l.n.r.: tafel 1; Sjan v. Spaendonk en Annie de Leeuw. tafel 2 Ad v. Griensven, Hans Meijers en Belia de Weert. tafel 3 Annie Mutssaers, Jacky Neggers en Nelleke Jansen. tafel 4, Riet Zoetmulder, Riet in 't Groen en Rini Loode. tafel 5 Riet Vermeer en Tilly de Reuver en de laatste tafel of buro Noud van Kollenburg. De tafels of buro's aan de rechtse kant van voor naar achter en v.l.n.r.: tafel 1 Oprinsen, Martijn Huijbregts, An Okkeloen en Riet Verhoeven. tafel 2 Corrie Vermeer en Kees Adams. tafel 3 Riet Middelman en Riet v. Heezik. tafel 4 Annie Oostelbos en Will van Pelt. tafel 5 Piet Theunis en Ben Loodestein. tafel 6 Toos Burgers, Riet v. Es en Ria Adams. tafel 7 Gerard Donders, Jan Bezems en Jan v. Herwaarden en de laatste tafel Annie v.d. Ven, Riekie v. Loon en Theo de Vroe.Voltstraat was toen Nieuwe Goirleseweg genaamd.
Datum

039425 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Foto ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dhr. van de Zilver, hoofd van de afdeling Loonadministratie, op 27 juni 1946. 
Deze foto is ook gepubliceerd in het Brabants Dagblad op 03-10-2000 in de rubriek '"weerzien".  Op de foto achtereenvolgens de tafels aan de linkse kant v.l.n.r.:  tafel 1; Sjan v. Spaendonk en Annie de Leeuw. tafel 2 Ad v. Griensven, Hans Meijers en Belia de Weert. tafel 3 Annie Mutssaers, Jacky Neggers en Nelleke Jansen. tafel 4, Riet Zoetmulder, Riet in 't Groen en Rini Loode. tafel 5 Riet Vermeer en Tilly de Reuver en de laatste tafel of buro Noud van Kollenburg. De tafels of buro's aan de rechtse kant van voor naar achter en v.l.n.r.: tafel 1  Oprinsen, Martijn Huijbregts, An Okkeloen en Riet Verhoeven. tafel 2 Corrie Vermeer en   Kees Adams. tafel 3 Riet Middelman en Riet v. Heezik. tafel 4 Annie Oostelbos en Will van Pelt. tafel 5 Piet Theunis en Ben Loodestein. tafel 6 Toos Burgers, Riet v. Es en Ria Adams. tafel 7 Gerard Donders, Jan Bezems en Jan v. Herwaarden en de laatste tafel Annie v.d. Ven, Riekie v. Loon en Theo de Vroe.Voltstraat was toen Nieuwe Goirleseweg genaamd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag