1726_029 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemeen voorschrift van politie, politie beveelt zich te houden aan een aantal artikelen, o.a. verbod op samenscholing, verbod op vergaderingen in openlucht, verbod op gebouwen waar een drankwet is verleend om open te gaan. Afkomstig van de commandant der 3e divisie Graswinckel. Afmeting: 43x69 cm, Drukker onbekend, Zonder datum. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemeen voorschrift van politie, politie beveelt zich te houden aan een aantal artikelen, o.a. verbod op samenscholing, verbod op vergaderingen in openlucht, verbod op gebouwen waar een drankwet is verleend om open te gaan. Afkomstig van de commandant der 3e divisie Graswinckel. Afmeting: 43x69 cm, Drukker onbekend, Zonder datum. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_029"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1944
Datering tot1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemeen voorschrift van politie, politie beveelt zich te houden aan een aantal artikelen, o.a. verbod op samenscholing, verbod op vergaderingen in openlucht, verbod op gebouwen waar een drankwet is verleend om open te gaan. Afkomstig van de commandant der 3e divisie Graswinckel. Afmeting: 43x69 cm, Drukker onbekend, Zonder datum. WOII. WO2.
Datum

1726_029 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Algemeen voorschrift van politie, politie beveelt zich te houden aan een aantal artikelen, o.a. verbod op samenscholing,  verbod op vergaderingen in openlucht, verbod op gebouwen waar een drankwet is verleend om open te gaan. 

Afkomstig van de commandant der 3e divisie Graswinckel.

Afmeting: 43x69 cm, Drukker onbekend, Zonder datum.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag